در سال 1371 با پذیرش 93 دانشجو گروه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند فعالیت خود را آغاز نمود و تا کنون که مدت 24 سال از تاسیس این رشته میگذرد توانسته است قريب به1000 دانشجو فارغ التحصیل نماید که در حال حاضر این فارغ التحصیلان در مراکز بهداشتی و درمانی سراسر کشور به خدمت مشغول می باشند.

آخرین آمار دانشجویان فعال رشته پرستاری بدون در نظر گرفتن دانشجویان میهمان 314 نفر می باشد .

واحد Skill lab دانشکده پرستاری ومامایی اتاق های فوریت – مولاژ- پراتیک - زایشگاه دارای اتاق معاینه – اتاق زایمان ونوزادان را دارا می باشد همچنین دانشکده دارای آزمایشگاه انگل شناسی- میکروب شناسی- بیوشیمی وفیزیولوژی می باشد.سايت كامپيوتر مخصوص دانشجويان پرستاري ومامايي درسالن آموزشي دانشكده در اختيار دانشجويان مي باشد.همچنين دانشجويان مي توانند از ساير سايت هاي موجود در دانشگاه نيز استفاده كنند.

در سالهای اخیر در جهت ارتقای کیفیت آموزش در مباحث تئوری و بالینی به دانشجویان اقداماتی صورت گرفته است که از آن جمله می توان به جذب اساتید و مربیان توانمند در زمینه تدریس دروس تئوری و بالینی اشاره کرد.

گروه پرستاری دارای 50 استاد ومربی می باشد که به صورت عضو هیات علمی – حق التدریس با گروه آموزشی پرستاری فعالیت می کنند.

راه اندازی واحد کارشناس بالینی گروه و همچنین تعیین دو سوپروایزر آموزشی و بالینی برای بیمارستانهای ولی عصر (عج) و امام رضا (ع) با هدف افزایش کیفیت کارآموزی ها و ایجاد پل ارتباطی میان محیط های بالینی و دانشگاه از ديگر فعاليت هاي گروه بوده است .يكي ديگر از فعاليت هاي گروه پرستاري تاسیس انجمن علمی پرستاری می باشد که مجوز تاسیس این انجمن در تاریخ 27/10/93 از سوی کمیسیون مرکزی انجمن های علمی اخذ گردید.  و در مدت کوتاهی که از تاسیس این انجمن میگذرد توانسته است کارگاه های علمی و پژوهشی متعددی را با کمک اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار نماید که از جمله می توان به کارگاه های احیای قلبی ریوی – آریتمی های قلبی – محاسبات دارویی – ارتودنسی و بهداشت دهان و دندان - روش تحقیق - کارگاه های مقدماتی آشنایی با مفاهیم اخلاق و جستجوی منابع الکترونیک را نام برد.

همچنین ایجاد واحد استعداد های درخشان با عضویت 30 نفر از دانشجویان برتر از دیگر فعالیت های انجام شده در سال 93 می باشد.

Abidi Marziyeh نام و نام خانوادگي : محمد حداد
سمت : مديرگروه پرستاري
مدرك تحصيلي : فوق ليسانس پرستاري
زمينه هاي تخصصي : داخلي جراحي